headershadow

Page content

Contactgegevens

Te veel informatieContactgegevens

Leven veranderen is een onderdeel van The Mexican Ranch. 

Ik ben Inge Kleyburg woonachtig in Den Ham Overijssel.  43 jaar en getrouwd. Heb geen kinderen maar een hond, paarden, poezen en vissen.

Aangezien ik zelf heel veel veranderingen en situaties heb mee moeten maken, en eigenlijk altijd met anderen bezig was; Kwam ik mezelf tegen bij mijn paarden. Paarden spiegelen en daardoor zag ik, dat ik eens aan mijzelf moest gaan werken. Ik kreeg overal angst voor (onzeker) en ging dan maar snel iemand anders helpen zodat ik niet aan mijzelf hoefde te werken en te denken. Ik was dus één bonk spanning. En dan vraag je je af, waar komt dat toch vandaan.

Oplossing

Doordat ik mij ben gaan focussen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en zelfvertrouwen krijgen,  je tijd beter indelen. Als je meer zelfvertrouwen heb en weer lekker in je vel zit, kan je alles veel beter aan, en heb je geen drukte meer in je hoofd. Van dat moet ik doen en dat nog. Uiteindelijk doe je niks. Nu heb ik alles op een rijtje voor me met dagtaken, zo kan ik er zelf niet onderuit om mijn paard te trainen. Natuurlijk werk ik nu nog steeds aan mijzelf, maar het was niet makkelijk om eens te beseffen wie ik eigenlijk nu was.

  • En hoe stond ik nu in het leven
  • welke doelen ik had
  • wat wilde ik nu eigenlijk.

Intussen heb ik heel wat alternatieven gezocht, cursussen gevolgd en ben heel veel wijzer geworden hierdoor.

  • Reiki
  • NEI Therapie
  • Counsseling
  • Voetmassage
  • Figuratherapie
  • Powertex Niveau 1 en 2  leefstijl-veranderen
  • Quantum Matrix, Quantum touch

Dit alles heeft me wel geholpen om me bewuster ervan te maken wat er in mijn hoofd speelde.

Herbalife

Toen ik Herbalife ging gebruiken merkte ik dat ik weer super energie kreeg, kon weer wat helder denken. Kwam tot de ontdekking dat ik met de cursussen van Herbalife mijn persoonlijk ik te voorschijn kwam. Persoonlijke ontwikkeling met sprongen vooruit kwam. Dat is het leuke van Herbalife het is niet alleen gezonde voeding maar ook de begeleiding.

Ik ben nu zelf een onafhankelijke Herbalife distributeur en begeleid de mensen om hun leven te veranderen door goede voeding en eens te kijken wat ze kunnen veranderen aan hun leven door middel van begeleiding, workshops of cursussen. Afvallen betekent je leven, leefstijl veranderen.

Vandaar dat ik door mijn eigen belevenissen, graag iemand anders er ook mee wil helpen. Door deze website op te zetten en de vaardigheden die ik nu weet, ook een ander daarmee verder kan helpen.

Ik heb zelf geleerd om mij leven te veranderen, niemand anders kan het ook voor je doen. Je moet het zelf willen. Dan lukt het jou ook!!

Word lid en ontdek dat je je leven zelf kan veranderen

Groetjes,

Inge Kleyburg

 

The Mexican Ranch

Leven veranderen

Geerdijk 17, 7683 SN  DEN HAM ov

KvK 08128844 | BTW 81347060B01  | IBAN NL50 INGB 0666147299 | BIC INGBNL2A

www.themexicanranch.nl - www.westernrijden.com

www. leefstijl-veranderen.nl - www.levenveranderen.nl

Social Media

Wat leuk dat je contact zoekt!

Mocht je informatie willen of je hebt een vraag stel deze via onderstaand contactformulier.

Ik streef er naar om jouw e-mail binnen 2 werkdagen te beantwoorden.

Nog een hele fijne dag!

Welzijn en leefstijlcoach / trainer

Inge Kleyburg